شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام (سینوو) یک شبکۀ بینالمللی آموزشی، پژوهشی، دانشبنیان و فنآوری وابسته به کمیته وزارتی همکاریهای علمی و فنآوری سازمان همکاریهای اسلامی (کامستک) است که وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری جمهوری اسلامی ایران میزبانی از آن را بر عهده دارد.
سینوو با آرمان ایجاد عدالت آموزشی، پایگاهی برای گسترش آموزش همگانی بر پایۀ فنآوری هوشمند و آنلاین است که با شبکهسازی ظرفیتها، از نیروی آموزش، پژوهش، نوآوری و فنآوری در راستای رویکرد کمک به توانمندسازی و پیشرفت کشورهای جهان اسلام بهره می گیرد.
چهارمین مجمع عمومی سینوو با حضور نمایندگان ۳۵ دانشگاه از کشورهای اندونزی، مالزی، تایلند، بنگلادش، هند، پاکستان، افغانستان، ترکیه، سوریه، لبنان، اردن، کویت، امارات، عمان، گابن، اوگاندا، بورکینافاسو، مالی، تونس، چاد، ساحل عاج، تانزانیا، نروژ و پاناما و شماری از نمایندگان دانشگاهها و موسسات آموزشعالی ایران روز چهارشنبه 17 بهمن به میزبانی دانشگاه پیام نور برگزار شد.
آیتالله محسن قمی معاون امور بینالملل دفتر مقام معظم رهبری، پروفسور محمد اقبال چودهری هماهنگکننده کامستک (کمیته وزارتی همکاریهای علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی) از مهمانان ویژه این مراسم بودند.
در چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام ( سینوو) از نخستین ابر برنامه آموزشی تخصصی در فضای مجازی به نام سینوو پلاس رونمایی شد.
گفتوگو پیرامون سازوکار پشتیبانی سینوو از برنامههای آموزشی، پژوهشی و زیرساختی برای دانشگاههای کشورهای کمبرخوردار جهان اسلام، ارائه فلوشیپ برای تحصیل مجازی به ۵۰۰ دانشجوی فلسطینی، تامین نیازمندیهای آموزشی و پژوهشی دانشگاههای عضو سینوو، بهرهمندی از ظرفیتهای انجمنهای علوم پزشکی و غیرپزشکی و شرکتهای دانشبنیان برای تولید علم، میزبانی از نخستین المپیاد هوش مصنوعی و نخستین المپیاد ورزشی جهان اسلام و ایجاد نشریات علمی کشورهای اسلامی از جمله برنامههای پیشبینیشده برای این رویداد است.