در نشست مجازی مشترک مسئولان دانشگاه با دکتر طیبی رئیس بنیاد علمی اکو راهکارهای توسعه همکاری های علمی بین الملل مورد بررسی و گفتگو قرار گرفت. در این نشست مجازی دکتر مولوی معاون امور بین الملل، دکتر میهمی مدیر همکاری های علمی بین المللی، دکتر حسن نژاد مدیر شناسایی و جذب دانشجویان بین الملل، دکتر ابطحی رئیس پژوهشکده آینده پژوهی، دکتر حسینی مؤخر رئیس مرکز آموزش زبان فارسی حضور داشتند. در ابتدا دکتر میهمی ضمن اشاره به مذاکرات جلسه قبل گزارشی از فعالیتهای بین المللی دانشگاه ارائه کردند و بر عملیاتی شدن برنامه ها به ویژه برنامه همکاری با بنیاد علمی اکو تأکید کردند.
در ادامه جلسه دکتر حسن نژاد به ارائه ظرفیت های دانشگاه در حوزه جذب دانشجویی پرداخت و گفت: در حال حاضر دانشگاه از 26 ملیت مختلف دانشجوی بین الملل دارد و آمادگی دارد از دانشگاه های کشورهای عضو بنیاد علمی اکو دانشجو به صورت بورس بپذیرد.
رئیس مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه دکتر حسینی مؤخر نیز با اشاره به قدمت مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه گفت بسیاری از فارغ التحصیلان مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه در جای جای دنیا فعالیت دارند و این مرکز دو بار موفق به دریافت جایزه برترین مرکز آموزش زبان فارسی کشور از وزارت علوم شده است. در ادامه دکتر حسینی در خصوص تهیه و تدوین مطالب درسی و کمک آموزشی زبان فارسی به غیرفارسی زبانان اعلام آمادگی کردند.
دکتر ابطحی، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی دانشگاه نیز به معرفی این پژوهشکده پرداخت و گفت: اولین پژوهشکده آینده پژوهی در کشور در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) تأسیس شده است و جامع است و در هفت گروه تخصصی به مطالعات آینده پژوهی می پردازند. ایشان به کسب کرسی یونسکو در موضوع آینده پژوهی محیط زیست اشاره کردند که منتظر پاسخ یونسکو است. دکتر ابطحی آمادگی پژوهشکده را برای پژوهش در زمینه موضوعات و چالش هایی که بنیاد اکو با آن روبروست اعلام کرد.
دکتر مولوی، معاون امور بین الملل به جمع بندی کل مطالب ارائه شده توسط مدیران دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه در حوزه همکاری های علمی بین المللی و جذب دانشجوی بین الملل آماده همکاری با بنیاد علمی اکو است و از برگزاری نشسست های ملی آشنایی با بنیاد علمی اکو استقبال می کند.
دکتر طیبی، رئیس بنیاد علمی اکو ضمن تشکر و قدردانی از مسئولان دانشگاه برای توسعه همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه با بنیاد علمی اکو گفت: دانشگاه در خصوص کیفیت و کمیت جذب دانشجوی بین الملل و رشته های و شرایط پذیرش اطلاع رسانی و برای برگزاری نشست های تخصصی بسته پیشنهادی ارائه نماید برای مثال آینده پژوهی علم و فناوری.
دکتر طیبی برای برقراری ارتباط مرکز زبان فارسی دانشگاه با گروه های زبان فارسی در کشورهای عضو بنیاد علمی اکو اعلام آمادگی کرد و از پژوهشگران و استادان دانشگاه برای حضور و مشارکت در کنفرانس ECONEX دعوت به عمل آورد.